Altijd de laagste prijsgarantie!

Bij Luxury Floors betaalt u gegarandeerd het minst voor Classen laminaat. Nergens in Nederland vindt u de laminaatvloeren van dit topmerk goedkoper.

110 artikelen  

Verwijder alle


Classen is een Duitse producent en leverancier van prachtige houten vloeren voor elk interieur. Zij ontwikkelt hoogwaardige vloeren en is één van ’s werelds toonaangevende leveranciers van laminaatvloeren. De bescherming van het klimaat, het milieu en het behouden van natuurlijke hulpbronnen zijn zeer belangrijke waarden in het ontwikkelingsproces van Classen en hun werknemers. Deze werkwijze en het daaruit voortkomende product met hoge kwaliteit is de basis van hun succes op de markt.

Bij Classen kunt u terecht voor verschillende soorten ontwerpen. Van Extravagant, een collectie met buitengewone ontwerpen, tot de Wiparquet, een collectie gebaseerd op de natuur zelf. Welke u ook kiest, met de laminaatvloeren van Classen bent u gegarandeerd van sfeer, moderniteit, een landelijke stijl of een stijlvolle industriële look. Met Classen laminaat is uw huis altijd comfortabel en naar uw eigen voorkeur ingericht.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen