Luxury Floors is hét verkooppunt van Classen vloeren!

Bent u op zoek naar één van de mooie laminaatvloeren van Classen? Dan bent u bij Luxury Floors aan het juiste adres. Wij zijn namelijk officiële dealer en verkooppunt van Classen. De vloeren van dit merk staan bekend om hun kwaliteit en dat tegen een eerlijke prijs. Vanaf €6,49 per m² heeft u namelijk al een vloer van goede kwaliteit. Ziet u een vloer bij een andere Classen dealer of verkooppunt tegen een lagere prijs? Dan krijgt u de vloer van ons geheel gratis. Neem nu een kijkje in ons assortiment en bestel direct uw favoriete laminaatvloer!

48 artikelen  Classen laminaatvloeren bij ons verkooppunt

Classen is één van de bekendste en beste leveranciers van laminaatvloeren. Niet alleen zijn de vloeren van dit merk van hoogwaardige kwaliteit, ook zijn ze enorm duurzaam. De bescherming van het klimaat, het milieu en het behouden van natuurlijke hulpbronnen zijn zeer belangrijke waarden in het ontwikkelingsproces van Classen en hun werknemers.

Bij ons verkooppunt vindt u verschillende soorten collecties Classen laminaatvloeren. Zo is er de collectie Extravagant. Deze bevat schitterende en buitengewone ontwerpen. Ook kunt u vloeren kiezen uit de collectie Wiparquet, een collectie gebaseerd op de natuur. Welke vloer of collectie u ook kiest, alle laminaatvloeren van Classen zijn sfeervol, modern en hebben een landelijke en stijlvolle look. Een vloer als deze kopen bij een officiële dealer en verkooppunt? Neem een kijkje in ons assortiment.

Voordelen van Classen laminaat

Naast het feit dat de vloeren van Classen duurzaam zijn, kennen ze nog veel meer voordelen. Zo voldoen ze aan internationale kwaliteitsnormen, de E1-veiligheidsnorm en worden ze volledig hypoallergeen beschouwd. Andere voordelen van Classen laminaat:

  • Watervast
  • Minimaal onderhoud benodigd
  • Goed bestand tegen UV-straling
  • Lange levensduur (15-20 jaar)
  • Resistent tegen externe invloeden
  • Stabiele en duurzame coating die zelfs bestand is tegen een uitdovende sigaret

Trotse dealer

Classen vloeren kennen vele voordelen. Wij zijn dan ook trots om een officiële Classen dealer en verkooppunt te zijn. Het merk hecht veel waarde aan kwaliteit betaalbaar maken en wij als Luxury Floors geloven ook graag in deze waarde. Bent u op zoek naar een betaalbare laminaatvloer van hoge kwaliteit? Neem dan eens een kijkje tussen de vloeren op onze website. U heeft al een Classen vloer vanaf €6,49 per m²!

Classen laminaatvloeren kopen bij Luxury Floors

Op zoek naar een officieel verkooppunt voor Classen laminaatvloeren? Luxury Floors helpt u graag verder. Neem een kijkje in ons assortiment of neem contact op. Luxury Floors is al jaren dealer en officieel verkooppunt van Classen en kan u alles vertellen over de producten.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen