61 artikelen  

Verwijder alle


Waarom bruin laminaat?

De keuze voor de juiste vloer zorgt ervoor dat een ruimte echt compleet wordt. Bruin laminaat zorgt voor een warme sfeer in huis en gaat goed samen met een warm interieur. Hierbij kun je denken aan een industrieel interieur of juist meer richting het klassieke. Tegenwoordig zijn de bruine laminaat vloeren steeds moeilijker te onderscheiden van echte houten vloeren en dit geeft de vloer extra karakter. Met een bruine laminaat vloer creëert u sfeer in een ruimte en zorgt u voor gezelligheid.

De voordelen van bruin laminaat

Overweegt u te kiezen voor een laminaatvloer? Dan wordt de keuze een stuk makkelijker gemaakt door het ruime aanbod in verschillende kleuren en uitvoeringen. De vloeren zijn namelijk geschikt voor iedere ruimte en zijn ook nog eens ideaal te combineren met vloerverwarming.

Een bruine laminaatvloer is makkelijk te onderhouden en het sterkte karakter van de vloer zorgt ervoor dat deze lang goed en mooi blijft. Daarnaast is bruin laminaat vaak bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer en daarbij ook makkelijk te leggen. Voor u het weet geniet u van een bruine laminaatvloer in huis.

Bruin laminaat toepassen op uw woonstijl

Om warmte toe te voegen aan een ruimte is een bruine laminaatvloer de perfecte oplossing. Combineer de vloer met andere warme aardetinten of kies juist voor contrast door lichte elementen toe te voegen in het interieur. Gaat u voor een landelijke of industriële woonstijl? Dan combineert u die makkelijk met een bruin laminaat.

Het leggen van een bruine laminaatvloer door Luxuryfloors

Nog een groot voordeel van laminaat is dat het makkelijk zelf te leggen is. Met kliklaminaat kunt u gemakkelijk de planken in elkaar klikken en bereikt u een professioneel resultaat. Kiest u er toch liever voor om de vloer te laten leggen? Dan kunt u gebruik maken van onze legservice. Ons personeel komt graag langs om ervoor te zorgen dat u straks een bruine laminaatvloer in huis heeft liggen.

Bruin laminaat kopen bij Luxuryfloors

U vindt hier de goedkoopste laminaat vloeren van topmerken vanaf €6,95 per m². Is dezelfde vloer elders toch goedkoper? Dan krijgt u de vloer helemaal gratis! Luxury Floors heeft een ruim assortiment vloeren met houtstructuur of tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen