Altijd de laagste prijsgarantie!

Bijbehorende MDF Hoge Muur Plint 70 x 15mm

De kers op de taart is natuurlijk een opstaande plint in bijpassende kleur van de gekozen vloer. Omdat ons assortiment ruim 260 kleuren bevat kunnen wij de plint dan ook perfect matchen!
Bijbehorende MDF Hoge Muur Plint 70 x 15mm
Afbeelding van Bijbehorende MDF Hoge Muur Plint 70 x 15mm
Afbeelding van Bijbehorende MDF Hoge Muur Plint 70 x 15mm
Afbeelding van Bijbehorende MDF Hoge Muur Plint 70 x 15mm
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
2323
Matlook
Lengte in cm
240
Breedte in cm
7
Dikte in mm
15
Prijs
Op aanvraag

Omschrijving

De bijbehorende MDF hoge muurplinten kunt u gebruiken voor een mooie afwerking van uw vloer. De folie omspannen MDF plint is eenvoudig te monteren in combinatie met bevestigingsclips of door te verlijmen met Plinten en Profielen Kit. Na het bevestigen is uw vloer pas echt af. Elke MDF plint heeft een gelijk kleurende plakplint. Deze plint heeft uw nodig wanneer er bij een deur of radiator geen hoge plint geplaatst kan worden.Bel ons 

Prijs op aanvraag

Deze prijs is inclusief BTW

Offerte aanvragen

Vergelijkbare producten


“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen