Altijd de laagste prijsgarantie!

Bijbehorende houten plakplinten

Eiken afwerklijst onbehandeld 2400 x 28 x 6mm in ruim 260 verschillende kleuren.
Bijbehorende houten plakplinten
Afbeelding van Bijbehorende houten plakplinten
Afbeelding van Bijbehorende houten plakplinten
Afbeelding van Bijbehorende houten plakplinten
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
2322
Matlook
Lengte in cm
240
Breedte in cm
2.8
Dikte in mm
6
Prijs
Op aanvraag

Omschrijving

Ben je bezig een nieuwe vloer te kiezen of heb je al een vloer liggen? Niet alleen de ondervloer en de vloer zelf zijn belangrijk. De plinten mogen niet vergeten worden. Plakplinten zorgen voor een mooie afdekking van de ruimte tussen de vloer en de muur. Deze zorgen voor een mooie afwerking van de gehele ruimte. Plakplinten zijn liggende plinten die bevestigd worden op de vloer. Aan de achterkant van de plint zit een plakstrook waarmee de plint gemakkelijk vastgezet kan worden. Met deze platte, vlakke lat kunnen kleine kiertjes en naden worden afgedekt.Bel ons 

Prijs op aanvraag

Deze prijs is inclusief BTW

Offerte aanvragen
“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen