Altijd de laagste prijsgarantie!

Belakos Rustico visgraat PVC actievloeren

Bent u op zoek naar een fraaie visgraat PVC vloer van één van de beste merken in de vloerenwereld? Ga dan voor de Rustico visgraat PVC vloeren van het Nederlandse bedrijf Belakos. Dit merk is actief in de vloeren sinds 1960 en is een begrip in Nederland. Met Rustico presenteert Belakos een serie van hoge kwaliteit PVC vloeren die een prachtige unieke uitstraling hebben. En dankzij onze Belakos Rustico visgraat PVC actie krijgt u ze bij Luxury Floors nu extra goedkoop!

4 artikelen  Hoge kwaliteit visgraat PVC tegen een lage prijs

Profiteer nu van onze Belakos Rustico visgraat PVC actie! Hoge kwaliteit visgraat PVC vloeren tegen een scherpe prijs van slechts €24,95 m2 (incl btw). Nu ook inclusief egaliseren, opschuren en verlijmen in visgraat voor slechts €49,95 m2!

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe PVC vloer? Met de Belakos Rustico vloeren heeft u een prachtige visgraat PVC vloer in huis tegen een scherpe prijs. De vloeren zijn 2,5mm dik, hebben een mooie slijtlaag van 0.55 millimeter en hebben een v-groef en een voelbare houtnerf. Wat daarnaast uniek is aan deze lijn: de vloeren zijn voorzien van een bies, een dun stripje die tussen een rij PVC stroken wordt geplaatst. Deze bies dient als scheiding tussen het visgraatverband en de rand en maakt de vloeren echt uniek.

Bij Luxury Floors vindt u vloeren van de Rustico lijn in vier verschillende warme kleuren. Van een lichte kleur voor het creëren van een luchtige en ruimtelijke uitstraling tot een donkerdere kleur waarmee u uw woonkamer extra knus maakt.

Nu extra voordelig geplaatst

Bent u wat minder handig? Voor slechts 49,95 per m2 haalt u deze prachtige vloeren in huis inclusief egaliseren, opschuren en verlijmen!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 204 beoordelingen