Luxury Floors is hét verkooppunt van Belakos vloeren

Luxury Floors is trotse dealer van de hoge kwaliteit en duurzame vloeren van Belakos. Met 56 jaar kennis produceert Belakos vloeren van kwaliteit met een ruim assortiment. Luxury Floors biedt als dealer van Belakos voor elk type interieur een ruim assortiment aan vloeren. De unieke houtdessins en de superscherpe prints zorgen ervoor dat de producten van dit merk de ‘look & feel’ hebben van een natuurproduct. Daarnaast zijn de vloeren makkelijk in onderhoud. Ze zijn vuilafstotend, slijtvast, duurzaam en waterbestendig. Dus zoekt u een vloer voor een badkamer of bijkeuken? Dan zit u goed bij Luxury Floors.

55 artikelen  Luxury Floors is dé dealer van Belakos vloeren

Luxury Floors is hét verkooppunt voor Belakos vloeren. U vindt er een ruim en divers assortiment. Ook zijn wij als Belakos dealer de beste plek voor duurzame vloeren van dit merk. Naast erg duurzaam zijn de vloeren makkelijk te onderhouden en zeer geluiddempend. De vloerdelen zijn ook geluidsabsorberend. Dit zorgt ervoor dat u gewoon uw lievelingsschoen kan dragen zonder geluidsoverlast te veroorzaken. Luxury Floors is mede dealer van Belakos omdat het merk bij het produceren van de vloeren rekening heeft gehouden met uw gezondheid en zich houdt aan de strenge milieu- en gezondheidsvoorwaarden van de Europese unie. Er zijn dus geen chemische producten gebruikt bij het produceren van de PVC vloeren.

Productinformatie:

  • Waterbestendig
  • Vuilafstotend
  • Lange levensduur
  • Voldoen aan strenge milieu- en gezondheidsvoorwaarden van de Europese Unie

Belakos - producent van stijlvolle vloeren

Belakos maakt luxe en stijlvolle vloeren van topkwaliteit. Als dealer biedt Luxury Floors een ruime keuze aan Belakos PVC vloeren. De vloeren zijn in diverse looks te verkrijgen. Bent u op zoek naar een houten vloer maar wilt u niet het onderhoud van een houten vloer? Dan biedt Belakos een ruime keuze in houtlook vloeren die niet van echt zijn te onderscheiden. De vloeren staan voor hoogwaardige, duurzame kwaliteit met een luxe uitstraling. De vloeren zien er luxe en zeer realistisch uit. Dit zorgt voor een warm en aangenaam gevoel die u ook bij een houten vloer verwacht.

Koop gauw bij ons Belakos verkooppunt

Luxury Floors is hét verkooppunt van Belakos vloeren en heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige PVC vloeren. Als Belakos dealer biedt Luxury Floors een uitgebreide keuze in vloeren die makkelijk zijn te onderhouden. Bekijk ons ruime assortiment hierboven!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen