Altijd de laagste prijsgarantie!

16 artikelen  

Verwijder alle


De voordelen van Rigid

Het grootste pluspunt van een Rigid vloer is zijn superieure kwaliteit. Waar PVC al bekend staat als kwalitatief hoogwaardig, doet dit type daar nog een stapje bovenop.

  • Vergeleken met traditionele clickvloeren zijn Rigid vloeren sterker, stabieler en stijver. Druk, krassen, zonlicht, water, temperatuurswisselingen; het doet een Rigid vloer niets.
  • De vloeren bieden een groot gebruiksgemak. Voor het leggen is een egale vloer of ondervloer niet eens nodig, ideaal dus!
  • Rigid is ook zeer duurzaam. Na het leggen kunnen ze zonder veel onderhoud jarenlang mee.

Prachtige Rigid vloeren van Balterio

De Rigid vloeren van Balterio zijn niet alleen sterk, gebruiksvriendelijk en duurzaam, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Bij Balterio laat men zich graag inspireren door de natuur en dit ziet u terug in de vloeren. Levendige details en realistische structuren worden gecombineerd met elegante groeven. Een Balterio Rigid vloer is op en top authentiek.

Ook zijn de vloeren zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Hierdoor voelen ze ook comfortabel en warm aan als u er zonder schoenen op loopt. Zelfs de akoestiek van uw woning wordt verbeterd met een Balterio vloer.

Een vloer leggen was nog nooit zo makkelijk

Dankzij de unieke Uniclic verbinding zijn Balterio Rigid vloeren extreem makkelijk te leggen. Deze verbinding zorgt ervoor dat u elke vloer eenvoudig zwevend kunt plaatsen. Zelfs op moeilijke plekjes als onder deurposten en radiatoren.

Bestel gauw uw Rigid vloer van Balterio bij Luxury Floors en profiteer van onze laagste prijsgarantie!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen