Altijd de laagste prijsgarantie!

Op zoek naar Balterio vloeren van hoge kwaliteit? Bij Luxury Floors vindt u een prachtige collectie van Balterio vloeren. Het Belgische Balterio is een bedrijf dat zich constant bezig houdt met productontwikkeling en innovatie.

16 artikelen  

Verwijder alle


Bij de productie van Balterio PVC-vloeren wordt er gebruik gemaakt van materialen van hoge kwaliten en toplagen die slijtvast zijn. Op deze manier zijn de Balterio PVC-vloeren niet alleen waterafstotend, maar ook krasbestendig. Hierdoor is een Balterio PVC-vloer ook geschikt voor de vochtige ruimtes zoals een badkamer of keuken.

Breed assortiment aan Balterio PVC-vloeren

Bij Luxury Floors hebben wij een breed assortiment aan verschillende Balterio PVC-vloeren. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 15 verschillende soorten Balterio vloeren in verschillende kleuren, formaten en stijlen.

De Balterio PVC-vloeren hebben prachtige decors en zijn niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuurstenen tegels. Met onze vloeren haalt u op een goedkope manier de natuur in huis.

De voordelen van een Balterio PVC-vloer

Een Balterio PVC-vloer heeft vele voordelen. Zo zijn Balterio PVC-vloeren watervast, slijtbestendig en comfortabel. PVC-vloeren kennen nog veel meer voordelen. Zo zijn PVC-vloeren geschikt voor vloerverwarming, is een PVC-vloer geluidsisolerend en hebben PVC-vloeren een anti-allergene PU-coating voor een langere houdbaarheid en een betere hygiëne.

Onze vloeren hebben vele voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

  • Niet van echt te onderscheiden en een natuurlijke uitstraling
  • Duurzaam en makkelijk te onderhouden
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Extra stil door de dikte van maar liefst 4,5 mm
  • 100% Recyclebaar en 100% REACH conform. In praktijk heet dat: géén giftige stoffen
  • 100% in Europa vervaardigd met ISO 14001 Certificaat, 0% China import!
  • Onze vloeren zijn alleen van echte topkwaliteit. Wij hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Gemakkelijk te plaatsen

De Balterio PVC-vloeren zijn niet alleen prachtig en van hoge kwaliteit, maar zijn ook nog eens erg gemakkelijk te plaatsen. Dankzij een erg simpel leg en kliksysteem, klik je ze simpel aan elkaar.

Een clickvloer is voorzien van een uniclick verbinding waardoor de vloeren gemakkelijker te leggen zijn dan een plak vloer. Het is goed te vergelijken met het leggen van laminaat.Het is belangrijk dat er een goede ondervloer onder de PVC clickvloer ligt. Bij Luxury Floors verkopen wij alleen maar de beste kwaliteit ondervloeren. Een ander bijkomend voordeel is dat u de ondervloer gratis krijgt. Click PVC vloeren kunt u ook leggen in combinatie met vloerverwarming. De click vloeren hebben dezelfde eigenschappen en voordelen als de PVC vloeren die vast gelijmd worden. Het extra voordeel is dat de click vloeren makkelijker te leggen zijn.

Laagste prijsgarantie

Ziet u uw gewenste PVC vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.
Wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarom zit u bij Luxury Floors altijd goed. Zoek niet verder en koop vandaag nog; wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten, ondervloer e.d.).

Een Balterio PVC-vloer kopen? Neem nu contact op

Geïnteresseerd in een Balterio PVC-vloer? Neem nu contact op en onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen