Altijd de laagste prijsgarantie!

Balterio Pure Stone 60644 Gezoete Blauwsteen

De Pure Stone-collectie biedt de voordelen van laminaat met het uitzicht van natuursteen. De laminaattegels met micro V-groef geven de indruk van een echte stenen vloer, maar ze voelen aangenaam warm aan de voeten. Een Pure Stone-vloer past in elk interieur. Ook in het uwe. zeker en vast!
Balterio Pure Stone 60644 Gezoete Blauwsteen
Afbeelding van Balterio Pure Stone 60644 Gezoete Blauwsteen
Afbeelding van Balterio Pure Stone 60644 Gezoete Blauwsteen
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
2516
Kleur
Antraciet
Pakinhoud
1.8714
Merk
Balterio
Kwaliteitsklasse
AC4 klasse 32
Geschikt vloerverwarming
Voelbare structuur
Fabrieksgarantie
25 jaar
Lengte in cm
119.2
Breedte in cm
39.2
Dikte in mm
8
V-groeven
4 V-groeven
Structuur
Tegelstructuur

Omschrijving

Balterio is er in geslaagd een prachtige vervanging voor een echte tegelvloer te ontwikkelen. De Balterio Pure Stone 60644 Gezoete Blauwsteen laminaatvloer heeft een onvervalste tegelstructuur welke rondom de plank is afgewerkt met een 4-zijdige micro v-groef. De 8 millimeter dikke Pure Stone plank is 119,2 centimeter lang en maar liefst 39,2 centimeter breed. Hierdoor ontstaat er een elegante en luxe aandoende tegelvloer. Geniet van de uitstraling van een echte tegelvloer maar dan met de voordelen van een laminaatvloer: Zelf te plaatsen, warmer dan tegels, verhuisbaar en gemakkelijk in onderhoud. Normaal gesproken moet een tegelvloer door een professional geplaatst worden. Dit tegellaminaat niet! Door het innovatieve kliksysteem ClickXpress is het Balterio Pure Stone 60644 Gezoete Blauwsteen laminaat in een handomdraai zelf te leggen. Makkelijker kan niet. Maak je gebruik van een goede ondervloer onder deze Balterio vloer dan kun je het laminaat zelfs als een echte massieve tegel laten aanhoren. Niets en niemand zal dan geloven dat het een tegellaminaat betreft in plaats van een echt stenen vloer.Bel ons 

€ 29,95 € 25,95

Deze prijs is inclusief BTW

Offerte aanvragen
“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen