Altijd de laagste prijsgarantie!

Balterio Grande Wide 64082 Linnen Eik

De Balterio Grande Wide bestaat uit lange brede planken met geweldige decoren. Deze planken zijn ook te leggen in combinatie met de Balterio Grande Narrow waardoor je een gevoel krijgt van een echte houten gecombineerde vloer.
Balterio Grande Wide 64082 Linnen Eik
Afbeelding van Balterio Grande Wide 64082 Linnen Eik
Afbeelding van Balterio Grande Wide 64082 Linnen Eik
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
2432
Kleur
Natuur Eiken
Breedte
Breed XL
Pakinhoud
2.952
Merk
Balterio
Kwaliteitsklasse
AC4 klasse 32
Geschikt vloerverwarming
Voelbare structuur
Matlook
Fabrieksgarantie
25 jaar
Lengte in cm
205
Dikte in mm
9
V-groeven
4 V-groeven
Structuur
Houtstructuur
Laminaatbreedte cm
24

Omschrijving

Balterio Grande Wide 64082 Linnen Eik laminaatvloer is het grote broertje van de Balterio Grande Narrow. De 2,05 meter lange plank is maar liefst 24 centimeter breed en rondom voorzien van een realistische v-groef. De houttekening is gemaakt in Ultra High Definition en is daardoor zeer realistisch. Menig een zal deze Balterio Grande Wide 64082 Linnen Eik laminaatvloer dan ook niet van een echte houten vloer kunnen onderscheiden. Door de synchroon lopende houttekening in de toplaag voelt de laminaatvloer ook aan als een houten vloer, de zogenaamde Real Wood Sensation.

Ook het Balterio Grande Wide 64082 Linnen Eik laminaat is waterafstotend. Water zal dus minder grip op de vloer hebben dan bij vergelijkbare merken. Door het Balterio FitXpress legsysteem is deze laminaatvloer gemakkelijk zelf te plaatsen. Zelfs de extra lengte van de plank geeft geen problemen bij het plaatsen. Daarna kun je de vloer afwerken met exact matchende Smartfinish Balterio plinten of een mooie witte plint aan de muur.Offerte aanvragen

€ 33,95 € 30,55

Deze prijs is inclusief BTWBel ons 
Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 193 beoordelingen