Altijd de laagste prijsgarantie!

Luxury Floors is hét verkooppunt van Balterio vloeren

Op zoek naar een mooie laminaatvloer die echt uw levensstijl weerspiegelt? Balterio laminaatvloeren zijn voor mensen die niet iets alledaags willen, maar juist meer. Als Balterio dealer vatten wij de belangrijkste voordelen van dit prachtige merk voor u samen. Liever gelijk onze vloeren bekijken? Hieronder vindt u een overzicht van onze Balterio laminaat- en PVC vloeren.

129 artikelen  Lange levensduur

Van een vloer mag u verwachten dat deze lang meegaat en dat is dan ook exact wat u bij een Balterio dealer krijgt. Balterio vloeren zijn sterk en stabiel, maar daarnaast ook bestendig tegen krassen en slijtage. Erg handig voor wanneer u bijvoorbeeld nogal eens van meubels wisselt of vaak bezoek krijgt. Balterio vloeren kunnen wel wat hebben! De reden dat de vloeren zoveel kunnen weerstaan is te danken aan de slijtvaste toplaag en harde HDF-kern. Hakken, vallende voorwerpen en meubelpoten zult u niet gauw terug zien!

Hebt u heerlijke vloerverwarming voor de koudere maanden? Balterio laminaat kunt u eenvoudig in combinatie met vloerverwarming- of koeling plaatsen.

Natuurlijke look

Geen houten plank is hetzelfde en dat geldt zeker voor het Balterio laminaat dat u bij ons Balterio verkooppunt vindt. Iedere plank is uniek en ziet eruit als echt hout. Ze zijn bijna niet van parket te onderscheiden. Het contrast en de diepte zorgen voor een levensechte look. Er zitten levendige barsten en nerven in zoals u dat van echt hout gewend bent.

Waterbestendige vloeren

Als Balterio dealer hebben wij vloeren die voor iedere ruimte geschikt zijn. De 9mm-collecties van Balterio zijn bijvoorbeeld waterbestendig. Door middel van de HydroShield bescherming en het speciale kliksteem kan water er niet tussendoor sijpelen. Dit maakt een Balterio vloer ook uitermate geschikt als laminaat voor de keuken of zelfs de badkamer. Dit in combinatie met de krasbestendigheid, maakt het ook uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Balterio dealer met de laagste prijsgarantie

Luxury Floors biedt als Balterio dealer verschillende laminaatvloeren aan zoals Dolce, Impressio, Quattro Vintage en Traditions. Bekijk ze in onze webshop en vraag een offerte aan. Wilt u ze zien en ervaren hoe een Balterio vloer echt is? Kom dan langs in de showroom in Kampen. Onze verkopers vertellen u er graag meer over. Zij helpen u graag met het vinden van het juiste model voor de look die u realiseren wilt. Daarnaast bent u met de laagste prijsgarantie van Luxury Floors bij ons verkooppunt gegarandeerd het allervoordeligst uit!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen