Altijd de laagste prijsgarantie!

Balance Rigid Click vloer: sfeer en comfort in je huis!

De Balance Rigid Click vloer brengt erg veel sfeer in je huis met zijn warme uitstraling. Ook brengt de vloer het comfort waar jij naar op zoek bent. Is het voor jou al helemaal duidelijk welke vloer jij in je huis wilt? Vraag dan snel een offerte aan en maak jouw droomvloer werkelijkheid!

21 artikelen  

Verwijder alleHard tegen deuken en vlekken: zacht voor je voeten

Balance Rigid vloeren zijn kwaliteitsvloeren die jaren mee kunnen. Ondanks hun comfort en zachtheid zijn deze vloeren erg goed bestand tegen harde klappen en vlekken. Het is dus een erg gebruiksvriendelijke vloer. Mocht er iets op de vloer vallen dan zie je hier geen vlek of deuk van terug. Hieruit blijkt dat de Balance Rigid Click vloer heel zacht loopt en toch dusdanig hard is om geen schade op te lopen. Er is niet eens oppervlaktevoorbereiding voor nodig.

De toplaag die je deze bescherming biedt

De Balance Rigid Clickvloeren hebben allemaal een toplaag die goed beschermd is waardoor de vloeren kras- en vlekbestendig en watervast zijn. De vloer blijft eruit zien zoals het moment waarop de vloer gelegd werd. Vanwege zijn sterkte en kwaliteit geeft Luxury Floors daarom ook 20 jaar garantie. Zo kun je ervan uit gaan dat de vloer jarenlang plezier geeft.

Geen geluidsoverlast met de Balance Rigid Click vloer

De Balance Rigid Click vloer voelt warm en zacht aan op het moment dat je er op loopt. De vloer heeft als eigenschap ook dat hij ook erg goed isoleert. Dit zorgt ervoor dat de buren geen vervelende geluiden horen zoals stappen van schoenen en hakken of poten van stoel of bank. Hierdoor is de Balance Rigid Click vloer over zijn geheel een fijne vloer om in huis te hebben.

Toe aan renovatie? Deze vloer maakt het je makkelijk

Ook is de Balance Rigid Click vloer uitermate geschikt voor een renovatie. De vloer is erg dun, hierdoor is het erg makkelijk te plaatsen. Ook is de vloer geschikt voor elke type ondervloer. Hoe onregelmatig deze ook is. De vloer is erg goed bestemd voor vloerverwarming. Dit komt doordat de vloer erg dun is en van zichzelf al een warm materiaal is.

Overtuigd van de warmte, rust en sfeer die de Balance Rigid Click vloer brengt? Vraag een offerte aan bij Luxury Floors!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 207 beoordelingen