4 artikelen  Hoge kwaliteit PVC tegelvloeren tegen een scherpe prijs

Profiteer nu van onze Belakos Touchstone PVC actie! Hoge kwaliteit PVC tegelvloeren tegen een scherpe prijs van slechts €36,95 m2 (incl btw). Nu ook inclusief primeren, egaliseren, opschuren en verlijmen voor slechts €47,95 m2!

De Belakos Touchstone serie is het nieuwe paradepaartje van Belakos. De Touchstone vloeren hebben alle eigenschappen van een high-end dure PVC vloer, maar bij ons profiteert u van een extreem lage prijs. De Touchstone vloeren zijn voorzien van een voelbare tegelstructuur, wat ze een erg natuurlijke look geeft. Ook hebben de vloeren een extra matte toplaag, een v-groef rondom de tegel en lichte kleurschakering in de tegels, die ervoor zorgt dat ze vrijwel niet van echte tegels te onderscheiden zijn.

Bij Luxury Floors zijn de Belakos Touchstone PVC vloeren verkrijgbaar in vier fantastische kleuren. De PVC tegels zijn 61 bij 61 centimeter groot, waardoor je ze mooi naast elkaar kunt leggen. De vloeren zijn 2,5 mm dik en hebben een 0,55 mm dikke slijtlaag. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor zwaar intensief woongebruik.

Nu extra voordelig geplaatst

Bent u wat minder handig? Voor slechts 47,95 per m2 incl. btw haalt u deze prachtige vloeren in huis inclusief egaliseren, opschuren en verlijmen!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen