Over Luxury Floors

Luxury Floors is een Groot/Restpartijhandel drijvende handelsonderneming. Wij zijn een dynamisch bedrijf die al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese Topmerklaminaten voor absolute bodemprijzen! Met meer dan 300 soorten laminaat, direct uit voorraad leverbaar!

 

Laminaat netwerk

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland,België ,Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd onze laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Kwaliteit/prijs

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaat leverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bij-producten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

Showroom 100.000m2

In onze showroom in Kampen hebben wij +/- 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar is en we hebben 200 voorbeeld borden wat collectie laminaat is die binnen 24 uur leverbaar is. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen, wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk de kosten welke hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen.

Heeft u nog vragen en of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op of kom langs.
De koffie staat altijd klaar.

Met vriendelijke groet,

Luxury Floors B.V.

Laminaat al vanaf € 1,99 per M² 200.000 M² direct uit voorraad leverbaar!!

kom voor laminaat langs in kampen                      

Openingstijden

Maandag 11.00-18:00
Dinsdag 10.00-18:00
Woensdag 10.00-18:00
Donderdag 10.00-18:00
Vrijdag 10.00-18:00
Zaterdag 10.00:17:00
Zondag Gesloten

Adres Gegevens

Luxury Floors B.V. 
Haatlanderdijk 6-D
8263 AR KAMPEN

E-mail:info@luxuryfloors.nl

Telefoon: 038-3374025
Mob.: 06-34136166 (tot 18.00 uur)

Informatie

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W. (groothandelstarieven)

 


Laminaat koopt u bij Luxury FloorsGoedkoop laminaatLuxury floorsLuxury floorsLuxury floorsLuxury floors
Luxury Floors, de laminaat specialist van Nederland
Keihard de laagste prijs garantie van Nederland
Luxury Floors Kortingen
pijl
pijl
Actie leegverkoop